Smarowidła, pasty i inne cuda

20.00 

Niewielkie ślady użytkowania.

,,Moc inspiracji i pomysłów na to, jakie składniki warto ze sobą połączyć, by wypróbować nowe kompozycje smakowe – wytrawne i słodkie, wegetariańskie i mięsne, kremowe i chrupiące… Są to zarówno proste przepisy na codzienny posiłek – np. pasta z wędzonej makreli z chrzanem i ogórkiem – jak i wyszukane receptury na specjalne okazje – np. kula serowa z migdałami, boczkiem i tymiankiem.''

1 w magazynie

Niewielkie ślady użytkowania.

,,Moc inspiracji i pomysłów na to, jakie składniki warto ze sobą połączyć, by wypróbować nowe kompozycje smakowe – wytrawne i słodkie, wegetariańskie i mięsne, kremowe i chrupiące… Są to zarówno proste przepisy na codzienny posiłek – np. pasta z wędzonej makreli z chrzanem i ogórkiem – jak i wyszukane receptury na specjalne okazje – np. kula serowa z migdałami, boczkiem i tymiankiem.''

SKU: c1_153203
Kategoria:
EAN -
ISBN -
Autor

Wydawca

Rok Wydania

Ilość stron

Oprawa

Stan

Numer Wydania

Format